• Francais
  • Hongrois


"Tanyacsárda"


Le vieux Tanyacsárda
est situé à 71 km de Budapest, à proximité de la petite ville de Lajosmizse sur la Grande Plaine hongroise. Il accueille des convives depuis plus de quatre décennies. A son début, le restaurant était constitué d’un simple buffet en bois. Aujourd'hui c’est l'un des restaurants les plus célèbres de Hongrie et sa réputation dépasse les frontières.
Les visiteurs découvriront les nombreuses spécialités hongroises et assisteront à des spectacles traditionnels comme les danses folkloriques locales ou le gipsy-show.

"Tanyacsárda"A Budapesttől 71 km-re elhelyezkedő Öreg Tanyacsárda már több, mint négy évtizede fogadja vendégeit az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában. A faházas büféként indult vendéglátóhely mára hazánk egyik leghíresebb éttermévé nőtte ki magát: hírét már messze elvitték az ország minden tájáról érkező hazai, valamint a külföldi vendégek.
 
Az Új Tanyacsárda Lajosmizse Budapest felé eső részén található, mintegy 50 hektárnyi területen. Az idelátogató vendégek a híres magyaros ízek mellett a hagyományokat idéző programok közül is választhatnak: a magyaros folklórprogram, a cigány show és a Mizsei Lajos-avató megtekintése érdekes látnivaló a hazai és a külföldi vendégek részére egyaránt.