Stacks Image 37
  • English
  • Magyar
Stacks Image 50
Some words about me…
My name is Ernő Kiss. I have to take an active part in high-level projects, which one and all are challenges. The cinematograpy as an art, tells me a creative exhibition.
I love work with my clients together, both bridal and commercial, wedding film or commercial/pr film. My mission: be invisible, catch the moments with the perfect settings, and remodify during the editing, finally make out the best. The harmony of picture and voice.
I work so hard to make each and every film a work of art.
This is the wedding cinematography – for me.
There are a hundred ways to shoot any given moment, but only a few of those are the best.

Stacks Image 136
Stacks Image 57
A mottóm: párok bepillantást engednek életük legszebb perceibe. A bizalomért, amit kapok, mindig a maximumot hozom ki magamból. Meglátni és megörökíteni, néha csak egy pillanat az egész. Ezt csinálom hétről-hétre, és élvezem.
Mi adta a lehetőséget, hogy alkothassak az esküvői cinematográfia világában? Amikor a megszokott autófókuszos kamerámat lecseréltem egy teljesen manuális készülékre, s ezzel háttérbe szorult az automata világ. Ma már biztos vagyok benne, hogy akkor a legjobb döntést hoztam a kreatív filmkészítés irányába.
Ahogyan telt az idő, egyre több mindent fedeztem fel magamban. Másként tekintek a világra. Más oldalát látom a dolgoknak, mint régebben. Megtaláltam a filmnek azt az árnyalatát, amelytől igazán csodálatos és egységes lesz. Felfedeztem egy új élvezetet a mozgó képben, rögzítettem számos videót, amelyek mindig egy picit többet tanítottak nekem az esküvői cinematográfiáról, mint művészetről.
Hosszú távú elképzeléseim között szerepel, hogy látom magam egy mozifilm stábtagjaként, reklámforgatáson, vagy sorozatfilmek forgatásán operatőrként. Rövidtávon szeretném folytatni a legjobb pillanatok rögzítését, amely műfaj szempontjából számomra egy kreatív megnyilvánulási forma.


Stacks Image 138
Video Gallery